top of page
Shutterstock_153402734-2.jpg

Building Your Digital Dreams

LOGO EN WEBDESIGN OP MAAT AAN BETAALBARE PRIJS

PRO WEBSITE: WEBSITE MET MEERDERE PAGINA'S

Het kiezen tussen een enkele pagina of meerdere pagina's hangt af van de aard van je bedrijf, je vooropgestelde doelen en je doelgroep.
We weten dat een website meer is dan enkel online aanwezig zijn. Een website met meerdere pagina's geeft je de ruimte om gedetailleerde informatie te verstrekken over je bedrijf, producten, diensten, en andere onderwerpen.

PERSOONLIJK ONTWERP

Samen met jou werken we aan de website. We houden rekening met je voorkeuren en huisstijl om zo tot een ontwerp te komen dat volledig bij jou past.

OVERZICHTELIJK
 

Meerdere pagina's bieden ruimte om diverse diensten, producten, categorieën ... overzichtelijk en gestructureerd weer te geven. Zo kunnen je bezoekers snel door je site navigeren en snel de informatie vinden die ze zoeken. 

RESPONSIEF
DESIGN

De lay-out en inhoud passen zich aan het schermformaat aan zodat de site er altijd goed uitziet en goed werkt, ongeacht het apparaat dat wordt gebruikt. Belangrijk, aangezien meer en meer mensen surfen via smartphone of tablet.

 

WAAROM KIEZEN VOOR EEN PRO WEBSITE?

 

MEER SEO MOGELIJKHEDEN

Meerdere pagina's bieden de mogelijkheid om afzonderlijke pagina's te optimaliseren voor verschillende zoekwoorden en zoektermen. Dit verhoogt je kansen op een betere ranking in Google en andere zoekmachines.

MEER INFORMATIE
 

Je hebt meer ruimte om gedetailleerde informatie over je bedrijf, je producten, je diensten, je event ...en andere te verstrekken. Zo kan je gemakkelijker potentiële klanten volledig te informeren

GEBRUIKSVRIENDELIJK
 

We streven naar een naadloze gebruikerservaring. Onze websites zijn gemakkelijk te navigeren en zorgen voor tevreden bezoekers.

HOE GAAN WE TE WERK?

KENNISMAKING

We werken met een creatieve briefing. We stellen een aantal vragen en polsen naar je wensen. We bespreken o.a. de structuur van de website, vormgeving, teksten en afbeeldingen om een zo goed mogelijk beeld te kunnen vormen.

BOUW

Het ontwerp wordt verder uitgewerkt. We plaatsen o.a. tekst en afbeeldingen en werken alle pagina's van de website af.
Van zodra de de website naar wens is, kunnen we de live-gang voorbereiden.

ONTWERP

We gaan met jouw input aan de slag. Met vlakken, lijnen, kleuren en fonts bepalen we de vormgeving, de lay-out en de navigatiestructuur van je website. Uiteraard houden we hierbij rekening met jouw wensen en doelgroep.

LIVE-GANG

We regelen de hosting en de registratie van je domein. De website wordt live gezet. 

FEEDBACK

We bespreken het ontwerp en passen het ontwerp aan op basis van jouw opmerkingen. 

 

ONDERHOUD

Het technisch beheer zoals back-ups, beveiligingsupdates, plugin updates ... gebeurd door ons en is inbegrepen in de prijs.
Wens je regelmatig afbeeldingen en teksten aan te passen dan kies je best voor een strippenkaart.

Cookies - Legal - Terms - Privacy - Conditions                      Copyright Breugelmans BV 2023   

  • Facebook
bottom of page